خرید{پاورپوینت خوردگی گالوانیکی}

پاورپوینت خوردگی گالوانیکی|39020617|iu|خوردگی گالوانیکی, پاورپوینت خوردگی گالوانیکی, دانلود رایگان پاورپوینت خوردگی گالوانیکی, دانلود پاورپوینت خوردگی گالوانیکی, دانلود پاورپوینت در مورد خوردگی گالوانیکی, تحقیق خوردگی گالوانیکی, پاورپوینت آماده مهندسی مواد خوردگی گالوانیکی, دانلود تحقیق ,,,
پژوهشگر گرامی،شما با عنوان پاورپوینت خوردگی گالوانیکی وارد وب سایت شده اید برای دریافت فایل می توانید به ادامه مطلب بروید.

دانلود پاورپوینت با موضوع خوردگی گالوانیکی،
در قالب ppt و در 18 اسلاید قابل ویرایش.

بخشی از پاورپوینت :
هنگامی که 2 فلز غیر همجنس در تماس الکتریکی با یکدیگر هستند و در معرض یک محلول هادی یا خورنده قرار بگیرند اختلاف پتانسیل بین ان دو باعث برقراری جریان الکترون بین انها میشود بطوری که در اثر اتصال یک فلز اند و دیگری نقش کاتد را انجام میدهد.
هرچه اختلاف پتانسیل بیشتر باشد میزان خوردگی در اند بیشتر و حفاظت کاتدی بیشتر میگردد
معمولا فلز کاتدی در این نوع خوردگی یا اصلا خورده نمیشود و یا اگر خورده شود مقدار خوردگی ان خیلی کم خواهد بود
بعلت وجود جریانهای الکتریکی بین فلزات غیر همجنس این خوردگی خوردگی گالوانیکی یا 2فلزی نامیده میشود.
بعنوان مثال چند مورد انهدام را با استفاده از جدول EMF بررسی میکنیم. یک بدنه قایق از جنس مونل با میخ پرچهای فولادی در اثر خوردگی سریع میخ پرچهای فولادی سوراخ شد. لوله های الومینیوم متصل به لوله های برگشتی برنجی بشدت خورده شدند. تانکهای اب گرم منازل از جنس فولاد در محل اتصال لوله های مسی به تانک سوراخ میشوند. شفت پمپها از جنس فولاد یا مواد مقاومتر در برابر خوردگی در تماس با گرافیت خورده میشوند ...

تـوضـیـحــاتِ فـایــل :
- این فایل با فرمت power point ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
تعداد اسلایدها : 18
- قابل ارائه و مناسب بعنوان پروژه کلاسی
- این پاورپوینت کاملا استاندارد بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی رعایت شده است.

مطالب دیگر:
📃بررسی ریسك و كارایی حسابداری شركت‌ های مالی در طی بحران بدهی📃بررسی آشنایی با موسیقی و نتها📃بررسی آلودگی هوا📃بررسی آمار اختلالات بدنی📃بررسی آنالیز آب به حساب نیامده در شبکه ها توزیع آب شهری📃نمونه سوالات آزمون نظام مهندسی برق کشور📃پاسخنامه آزمون نظام مهندسی برق کشور📃بررسی بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشك📃بررسی عدم استقبال سوادآموزان از کلاسهای نهضت سوادآموزی در شهرستان نیشابور📃تحقیق بررسی میزان رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن در کارخانه رادفرمان📃بررسی میزان عزت نفس کارمندان مجرد و متاهل بیمارستان حکیم📃طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی بازیافت مواد پلاستیكی، تولید نایلون و چاپ روی آن📃گزارش کاربینی رشته حسابداری📃پاورپوینت کتاب هدیه های آسمان پنجم ابتدایی درس 3📃دانلود پاورپوینت مبانی رهبری (فصل دوازدهم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)📃دانلود پاورپوینت هدایت از طریق ارتباطات (فصل چهاردهم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)📃پکیج فوق العاده مبانی سازمان و مدیریت رضائیان📃کتاب راهنمای آزمون آیلتس به زبان فارسی📃ترجمه کتاب انگلیسی برای دانشجویان مهندسی پزشکی📃امنیت در شبکه های بی سیم ( وای فای )📃کتاب تئوری های حسابداری (جلد1و2)📃پروژه کارآفرینی کارگاه خیاطی📃کتاب حسابداری صنعتی(1)📃کتاب حسابداری صنعتی(2)📃کتاب اصول حسابداری (3)